Türkçe Lider İnteraktif Hikaye ve Oyun Platformu

Ücretsiz olarak üye ol, üyeliğini iptal etmek istersen istediğin zaman iptal et.

RWAZONE oyun dünyasına girmeye hazır mısınız? Üye olmak ya da hesabınıza tekrar ulaşmak için tek yapmanız gereken e-posta adresinizi girmek.

UYARI

Bu Website Yetişkinlere Yönelik İçerikler Barındırabilir

Olası İçerikler:

• Az Sıklıkta Çıplaklık veya Cinsel İçerik
  • Sadece Yetişkinlere Özel Cinsel İçerik
  • Sık Çıplaklık veya Cinsel İçerik

Sitemiz, yetişkin içerikli oyunlar da barındırmaktadır. T.C.K 226. maddesi gereğince bazı oyunlara 18 yaşından küçüklerin erişimi yasaktır. Oyunlardaki tüm cinsel eylemler rızaya dayalıdır ve tüm karakterler 18 yaş üzerindedir.

Devam etmek istiyorsanız lütfen yaşınızı doğrulayın.

Bu websiteyi kullanabilmek için gereken yasal sınırlar altındasınız. Sayfadan çıkış yapılacak.

Being a dık 2. sezon açılmıyor

Rardan çıkardığım zaman "application was unable to load a required component: ☑RWADULT-Being ADIK-v0.8.1-Türkçe.rwa. Please contact the publisher of this app for more information." böyle bir hata ile karşılaşıyorum. Windows defender ı kapayıp yeniden yükledim ama yine de açamıyorum 2. sezonu açamıyorum yardımcı olabilir misiniz

Yorumlar

bende yeni indiridim acamadım ne yapmamız gerek

Forumları vardı bunların, buraya yönlendiriyor. Oyunlarına girmeye çalışıncada sunucu ile bağlantı kurulamıyor tarzında hata alıyorum sizde de var mı bu ?

Arkadaşlar bende ne yapacağımızı bilmiyorum moderatör bir arkadaş yardımcı olursa seviniriz çünkü sizin verdiğiniz kayıt dosyaları ile devam etmek istemiyoruz kendi oynadığımız şekilde devam etmek istiyoruz

Umurlarında değil cevap bile vermiyorlar ya da herhangi bir açıklama, açılmayan oyunu sitede tutmaya devam ediyorlar.

büyük bir hevesle indirdim fakat oyuna giriş yaparken kullanıcı giriş bilgilerinden sonra bağlantı sağlanamıyor deyip kalıyor. çözümünü bilen varsa yardımcı olsun yoksa sileceğim.

Aynı sorun mevcut sunucu ile bağlantı kurulamıyor

Sezon 3 sorunsuz açılıyor ama sezon 2 sunucu bağlantı sorununu üç gündür bende yaşıyorum. Umarım yakında hallederler.

Yorum Sayısı: 7 | 1-10 Gösteriliyor