UYARI
Bu Website Yetişkinlere Yönelik İçerikler Barındırabilir
Olası İçerikler:
- Az Sıklıkta Çıplaklık veya Cinsel İçerik
- Sadece Yetişkinlere Özel Cinsel İçerik
- Sık Çıplaklık veya Cinsel İçerik
Sitemiz, yetişkin içerikli oyunlar da barındırmaktadır. T.C.K 226. maddesi gereğince bazı oyunlara 18 yaşından küçüklerin erişimi yasaktır. Oyunlardaki tüm cinsel eylemler rızaya dayalıdır ve tüm karakterler 18 yaş üzerindedir.
Devam etmek istiyorsanız lütfen yaşınızı doğrulayın.
Valenza Family Genel Tartışma Konusu
Valenza Family oyununun genel tartışma konusudur. Eğer söz konusu olan tartışma içeriğinizin kendi başına konu oluşturmaya yeterli olmadığını düşünüyorsanız bu konu üzerinden tartışabilirsiniz.
Yorumlar
4-5 satır dialog ile başlıyor insan okurken sıkılıyor valla bunaldım
Görsellik olarak ortalama, hikaye olarak üst düzey bir oyun ama herkese gitmez. Çok uzun diyaloglar, ikili tartışmalar var. Ne anlatıyonuz a*k dediğim yerler oldu ama genel olarak ben keyif aldım. Cinsellik olarak bakanlar indirmeyin bile çünkü öyle bir oyun değil. İyi bir mafya hikayesi olsun, diyalog okumaktan da çekinmem diyorsanız indirin.
Bunu oynayacağınıza gidin ağır rus edebiyatı okuyun hiç yoksa kendinize uzun ve daha edebi bir dille yazılmış roman okudum deme imkanı katmış olursunuz. Sözde psikolojiyi derinlemesine işlemek istenmiş ama gerçekte uzun, anlamsız ve kendini tekrar eden monologlardan oluşmuş arka tarafımdan çıkmış gibi bişey olmuş. Konu iyi ama anlatım ve görseller kötü. Sürükleyicilik anlamsız monologlardan oluştuğu için berbat. Adult bir oyun için rezil.
Çok iyi seri oynayın oynatın hikayesi sarıyor sex gözüyle bakacaksan bakma bu oyuna haberin olsun