Being A DIK 3. Sezon transfer dosyası nasıl kullanılır? Oyuna nasıl başlanır? - RWAZONE
×
Favori Oyunların
Artık favoriye aldığın oyunları bir liste halinde görebilir. Bunu paylaşabilirsin.

Being A DIK 3. Sezon transfer dosyası nasıl kullanılır? Oyuna nasıl başlanır?

İçerik Duyuruları

06.03.2024

Yazan: CrimsonWhite

Eğer oyunun 2. sezonu sonunda yeni sezon için kayıt almamış veya oyunun 2. sezonunu oynamamışsanız bu sezona başlayamazsınız. Bu kayıt dosyası normal kayıtlardan farklı bir şekilde yeni sezon üzerinde çalışması için özeldir. Normal kayıt dosyasıyla karıştırmayın.

Eğer 2. sezon sonunda yeni sezon için almış olduğunuz kayıt dosyanıza erişiminiz yoksa veya yine de başlamak istiyorsanız;
bütün yollara göre kayıt dosyaları aşağıda yer almaktadır.


Bu kayıt dosyası nereye atılacak?

PC için: C:\RWAZONE\Being-A-DIK-Sezon3-Cadalozlar
Mobil için: Dosya Yöneticisi uygulamasını kullanarak Android\Data\rwazone.beingadiksezon3bolum9p1.com\Files\Saves

 

3. Sezon 2. Bölüm:

PC için: C:\RWAZONE\Being-A-DIK-Sezon3-Bolum2-Hileli
Mobil için: Dosya Yöneticisi uygulamasını kullanarak Android\Data\com.beingadiks3b2hileli.rwazone\Files\Saves ya da Android\Documents\RWAZONE\com.beingadiks3b2hileli.rwazone klasörü içerisine aktarabilirsiniz.

 
DRIVE
[TIKLA] 10. Bölüm Kayıt Dosyası - DRIVE
MEGA [TIKLA] 10. Bölüm Kayıt Dosyası - MEGA

(Bu dosya ile 10. bölüme yükle bölümünden direkt başlangıç yapabilirsiniz. Kayıt dosyaları Yükle butonuna basmanız ardından 3. sayfada yer alır.)

 

Android 12-13 Data Sorunu (Hileli ile aktif):

Android 12 veya daha üst sürümünde eğer cihazınız Android/data klasörüne erişime izin vermiyorsa GÜNCEL indirme bağlantılarını kullanarak indirme sağlayın. Bu sürümle dosya yöneticisi uygulamanızı kullanarak Android\Documents\RWAZONE\com.beingadiks3b2hileli.rwazone konumuna girin ve kayıt dosyalarını direkt içine aktarın. Bu işlemi gerçekleştirmeden önce oyunu bir kez çalıştırarak Dosya Erişim iznini vermelisiniz.

 

Eğer PC üzerinde Being-A-DIK-Sezon3-Cadalozlar ya da Being-A-DIK-Sezon3-Bolum2-Hileli klasörünü veya Android üzerinde ilgili dosyayı bulamıyorsanız oyunu çalıştırıp tekrar kontrol edin.


Kayıt dosyasını yerleştirdikten sonra ne yapacağım?

Kayıt dosyasını yerleştirdikten sonra oyunu açarak yeni oyun butonundan yükleme yapmalısınız. 3. Sezona başlayabilmeniz için kayıt dosyası:
DRIVE [TIKLA] TRANSFER Dosyası - DRIVE
MEGA [TIKLA] TRANSFER Dosyası - MEGA

×