×
İçerik Takvimi
Yayınlanacak yeni içerikleri incelemek ister misin?
Takvim
Bildirimleri Kapat

Being A DIK Ceketi - Yaza Giriş Stokları

Duyurular

29.05.2024

Yazan: CrimsonWhite

Being A DIK RWA Kolej Ceketi (Yaza Giriş Stokları)

1.999,99₺1.200,00₺+KDV

 

Being A DIK için bir merch ürünü olan RWA Kolej Ceketi yaza giriş kampanyası adı altında sınırlı stoklarla %40 indirimli bir şekilde rwashop.net'de!

 

Prestijli bir işbirliği yürüttük, sadece en üstün kumaşları seçtik ve asla “bir lira daha ucuz olsun” diye ödün vermedik – bu bizim değişmez ilke ve sözümüzdür.

 

Her ayrıntısını titizlikle hesapladık. Sizlere bugüne dek sunduğumuz gibi, şimdi de mükemmel dengelenmiş fiyatıyla, olağanüstü bir tasarımı hayata geçirdik:

 

İşte karşınızda, Being A DIK Kolej Ceketi…

 

Geçmişte defalarca denememize rağmen, aradığımız üstün kaliteyi bulana kadar bu kolej ceketini sizlere sunmaktan hep imtina ettik. Her zaman, en iyi kaliteyi sağlama konusundaki kararlılığımızı gördünüz, çünkü eğer ürünlerimiz kendi standartlarımıza ulaşamazsa, onları piyasaya sürmek yerine, doğru zamanı beklemek üzere rafa kaldırırız. Uzun süredir bizi takip edenler bilir ki, eğer bir proje şimdilik istediğimiz mükemmellikte değilse, onu daha iyi bir gün için saklarız. Ve işte, Being A DIK Kolej Ceketi de sabırla beklediğimiz o projelerden biriydi. Şimdi ise, ışıklar onun üzerinde parlıyor…

 

 

Bilgiler

  • İncelemiş olduğunuz ürün stoklarla sınırlıdır. Satın alım ardından 5 iş günü içerisinde kargolama sağlanacaktır.
  • Bu üründen yaza giriş kampanyası kapsamında toplam 11 adet stok sunulmuştur.
  • Sipariş vermeniz ardından Hesabım > Siparişlerim sayfasından siparişinizin takibini sürdürün. Siparişiniz kargoya verildikten sonra SMS üzerinden bilgilendirilirsiniz.

×