No More Money - Güncelleme Durumu #1 - RWAZONE
×
En İyi Oyunlar
Herkes tarafından beğenilen ve çok ilgi gören oyunlara bakmak ister misin?
Trend Oyunlar
Bildirimleri Kapat

No More Money - Güncelleme Durumu #1

İçerik Duyuruları

23.03.2024

Yazan: RedWhite

Heyecanla beklediğiniz oyun güncellemeleri, yepyeni içerikler ve özel haberler için doğru adrestesiniz. Yeniliklerin nabzını tutmak ve favori oyunlarınızla ilgili en son bilgileri ilk siz almak için takipte kalın! Her güncellemede, oyununuzun dünyasını genişleten ve oyun deneyiminizi zenginleştiren detaylar sizi bekliyor. Hadi gelin, en son neler olmuş birlikte bakalım!

Merhaba arkadaşlar, Nasılsınız?

Haftalık raporu geciktirdiğim için özür dilerim, ancak bu hafta gerçekten mümkün olduğunca çok şey yapmak istedim, bu yüzden hafta sonu da çalıştım.

Bu hafta animasyon tarafında çok fazla ilerleme kaydetmeyi başardım. Her şeyi bitirmek istiyordum, ancak hala pozlamam gereken iki animasyon daha var, bu yüzden umarım Çarşamba günü her şey hazır olacak ve geriye kalan tek şey sahnelerin render edilmesini beklemek olacak. Oyunu bu hafta yayınlayabileceğimi sanmıyorum, çünkü render edilmesi gereken 10 animasyon daha var ve bu çok zaman alıyor, ancak büyük olasılıkla Mart ayının son haftasında her şey hazır olacak.

Bununla birlikte, önümüzdeki hafta her şeyi pozlamayı bitirdiğimde yeni bölümde hata ayıklamaya başlayacağım, makinelerimin kalan animasyonları oluşturmasını beklerken karşılaştığım tüm hataları düzelteceğim.

Gelecek Cuma Haftalık Rapor olmayacak, çünkü yapacağım tek şey bu olacak, bu yüzden benden bir dahaki sefere bir güncelleme ile haber alacaksınız. 40$'lık destekçiler oyuna daha erken, diğerleri ise 5 gün sonra ulaşacaklar, ancak herkes oyuna Mart ayında ulaşacak.

Saygılarımla, Jason

Gördüğünüz güncellemeler ve eklemeler heyecanınızı katladıysa, bu deneyimi kesintisiz yaşamak için No More Money konusunu favorilerinize eklemeyi unutmayın!
 

Ve düzenli olarak RWAZONE üzerinden nitro aboneliğinizi yenileyerek bizi desteklediğiniz için teşekkür ederiz. Sizin desteğinizle topluluğumuz daha da renkli ve heyecan verici hale geliyor. Her güncellemeyle birlikte, siz oyuncularımızın eğlencelerini daha da unutulmaz kılmak için çalışıyoruz. Oyunlar oynanmak için var, ve sizinle daha nice güncellemeleri paylaşmayı dört gözle bekliyoruz!

×