OPPO, Casper vb. cihazımda oyun sürekli kapanıyor. Nasıl çözerim? - RWAZONE

OPPO, Casper vb. cihazımda oyun sürekli kapanıyor. Nasıl çözerim?

İçerik Duyuruları

06.03.2024

Yazan: CrimsonWhite

Eğer cihazınız OPPO'ysa ya da farklı bir alışagelmedik bir markaya ait bir cihazsa Android sürümüne bağlı olarak yapı farklılıkları sebebiyle bazı oyunlar üzerinde oyundan atma, oyunun açılmasına rağmen belirli bir süre sonra kapanma gibi sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Fakat bu sorunun çözümünü kendiniz yapacağınız bir dosya eklemesiyle çözebilirsiniz. Sıra sıra adımları takip edin:


Bu adımları uygulayabilmek için cihazınızda Dosya Yöneticisi uygulaması bulunmalı ve dosyaları görüntüleyerek müdahalelerde bulunabilmeniz gerekmektedir. Eğer cihazınızda bir dosya yöneticisi yoksa buraya tıklayıp ilgili konuyu inceleyin. Android 12 kullanıyorum ve Dosya Yöneticisi aktarım yapmama izin vermiyor.

 

1. Aşağıda bulunan dosyayı cihazınıza indirin.

[TIKLA] MEGA

 

2. Dosyayı cihazınıza indirdikten sonra Dosya Yöneticisi uygulamanıza girin ve Android/data/com.awayfromhomeb18.rwazone/files dosya yoluna gidin. Oyun isimleri farklılık gösterebilir oyun isimlerinin hepsi com.oyunismi.rwazone şeklinde olacaktır.

 

3. Android/data/com.awayfromhomeb18.rwazone/files klasörüne girdikten sonra sağ üstte yer alan üç noktalı butona tıklayın ve sırasıyla Oluştur > Yeni Klasör butonlarına basın. Açılan pencerede yeni klasörün ismini game olarak isimlendirin.

 

4. game klasörünü oluşturduktan sonra dosyayı indirdiğiniz dizine giderek dosyayı kopyalayın ve Android/data/com.awayfromhomeb18.rwazone/files/game kısmına gelin.

 

5. Ardından ekranınızın sağ altında çıkan yuvarlak panodan yapıştır butonuna tıklayarak dosyayı bu konuma yapıştırın. Eğer yuvarlak panodan yapıştır butonunu göremiyorsanız sağ üstte bulunan üç noktalı butondan bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

 

6. Bu işlemleri yaptıktan sonra eğer oyun arka plan açıksa kapatın ve oyunu baştan çalıştırın. Oyundan atma probleminiz çözülecektir.

 

Video

 

×