RWAZONE v2 Güncelleme Notları (Mart-Nisan) - RWAZONE

RWAZONE v2 Güncelleme Notları (Mart-Nisan)

RWAZONE Duyuruları

18.04.2024

Yazan: CrimsonWhite

Kullanıcı ihtiyaçları ve sistemlerde çıkacak eksikliklere karşı, websitemizi sizlere daha iyi bir deneyim sunmak için sürekli olarak güncelliyor ve iyileştiriyoruz. Bu süreçte, Mart ve Nisan aylarında websitemizde yaptığımız önemli güncellemeleri ve hata düzeltmelerini sizlerle paylaşmak istiyoruz. Bu iki ay boyunca, hem kullanıcı deneyimini artırmayı hedefledik hem de sizlerden gelen geri bildirimler doğrultusunda bazı önemli hataları giderdik. İşte gerçekleştirdiğimiz bu değişikliklerin detayları...

İçerik (v2 Mart - Nisan)

  • Destekçi Rozetleri
  • RWA DIK Ceketi Kupon Kodları
  • Profil Özelleştirme Elementleri
  • Reklamsız Bağlantılar, Nitro ve Cihaz Resetleme Hk.
  • V2 Filtreleme ve İndirme Bağlantıları
  • Hesap Detayları
  • Profil Özelleştirme
  • Nitro Üyelik Rozeti
  • Aylık Cihaz Sıfırlama
  • Oturum Süresi
  • İncelemeler
  • Yenilenebilir Ürünler

Destekçi Rozetleri

V2 destek paketini satın alarak, bu süreçte bize ekstra olarak destek olan kullanıcılara özel 'Prestij Madalyası' hesaplarına aktarıldı.

 


RWA DIK Ceketi Kupon Kodları

Being A DIK'e özel bir merch ürünü olan RWA lisanslı Kolej Ceketlerinin ilk stoklarından alım yapan kullanıcılara özel olarak gönderilen kupon kodları kullanıma açıldı. Elinizde mevcut olan fiziksel kodlarınızı https://rwazone.com/redeem-code adresine girerek 1.000 RCoin ödülünüzü teslim alabilirsiniz.

 


Profil Özelleştirme Elementleri

Profil düzenleme sayfasında yer alan profil fotoğrafı ve afiş gibi seçeneklerin hepsi kendi sayfalarına taşınarak yerlerini aldı. Eski yerlerine güncelleme yapacağınız yeni bağlantılara referans eklendi. Artık profil resmi ve afiş dünyasında kaybolmayacaksınız.

 


Reklamsız Bağlantılar, Nitro ve Cihaz Resetleme Hk.

Reklamsız Bağlantılar, Nitro ve Cihaz Resetleme paketleri üzerinde yaşanan birden fazla ve tekrarlanan alım yer aldığında ortaya çıkan problem giderildi.

 


V2 Filtreleme ve İndirme Bağlantıları

Ana sayfa üzerinde yer alan filtreleme seçeneklerinde eksik Cinsel İçerikler ve Sırala bölümleri aktifleştirildi. İçerik Durumları gibi diğer bölümler paylaşımda olan içeriklerin verileri güncellendikten sonra aktifleştiriliyor olacak.

İndirme bağlantılarında çokça karşılaşılan problemler adına yeni entegresi sağlanan Pixeldrain ve Mediafire alternatifi yeniden eskiye doğru oyunlara alternatif indirme bağlantısı olarak eklenmeye başladı. Kısa süre içerisinde bütün indirme bağlantılarına bu iki alternatifi ekliyor olacağız.

EK: status.rwazone.com hizmeti sonlandırıldı. Kısa süre içerisinde daha yeni bir haliyle rwazone.com/service-status adresi altında hizmet vermeye başlayacak.

 


Hesap Detayları

Hesap Detayları bölümünde (rwazone.com/account/details) şifre değiştirmeye yönelik yaşanan problem giderildi. Ayrıca hesap bilgilerini değiştirirken profil biyografisine etki eden bir sorun giderilerek sorundan etkilenen hesapların biyografi hatası çözüldü.

 


Profil Özelleştirme

Kullanıcı Profiliniz için yeni avatar, afiş ve ünvan seçenekleri eklendi.

 


Nitro Üyelik Rozeti

Nitro üyeliklerine bağlı rozetler aktif edildi. Artık Nitro paketiyle birlikte rozetiniz hesabınıza ekleniyor.
Güncel Nitro aboneliği aktif kullanıcılara da rozet tanımı sağlandı.

 


Aylık Cihaz Sıfırlama

Hesap bilgileri sayfasında yer alan Aylık Ücretsiz Cihaz Sıfırlama ile alakalı yaşanan ve süre dolsa dahi kullanılamamasına ilişkin bir problem giderildi.

 


Oturum Süresi

Artık RWAZONE hesabınıza giriş yaptıktan sonra çerezlerinizi silmediğiniz sürece geçen 7 gün boyunca giriş yapma zorunluluğu bulunmayacak. Bu değişiklik giriş yapma aralığını esnetmek üzerine yapıldı.

Oturum süreniz her dolduğunda kimlik doğrulama amacıyla giriş yapmanız tekrar istenecek.

 


İncelemeler

Artık oyun konusunda yer alan incelemelerin sayısı devamını yükle butonunun koşullarını karşılamıyorsa ilgili buton gözükmeyecek. Butonun her koşulda aktif olmasına neden olan problem giderildi.

 


Yenilenebilir Ürünler

Son Satın Alımlar sayfasında yer alan Yenilenebilir Ürünlerde aynı ürünün birden fazla yenilenebilir olması ve bazı durumlarda yenileme yapmaması üzerine hatalar giderildi. İlgili fonksiyonlar güncellendi.

×