×
Hesap Ayarları
Bir sürü ayarın olduğu hesap ayarlarına göz gezdirdin mi?
Ayarlar
Bildirimleri Kapat

RWAZONE'da Büyük Yarışma: "Kim RCoin İster?"

Duyurular

22.06.2024

Yazan: RedWhite

Merhaba RWAZONE Topluluğu!

Büyük bir heyecanla, siz değerli kullanıcılarımız için özel olarak tasarladığımız, unutulmaz ve şimdilik bir kez gerçekleşecek bir etkinlik duyuruyoruz: "Kim RCoin İster?" Bu yarışma, RWAZONE platformumuzdaki yetişkin içerikli Türkçe oyunlara dair bilginizi sınamak üzere tasarlanmıştır. Her doğru cevap, sizi bir sonraki soruya taşıyacak ve kazandığınız her adımda RCoin'ler sizin olacak!

 

Etkinlik Detayları:

  • Ödüller: Yarışmada başarılı olan oyuncular, ilerledikleri her adımda RCoin kazanacaklar.

 

Katılım Koşulları:

  • Kimler Katılabilir: Bu yarışmaya katılmak için tek şart RWAZONE Nitro üyesi olmanız gerekmektedir. Nitro üyeliği olan herkes, bu özel yarışmaya katılma hakkına sahiptir.

 

Yarışma Ne Zaman?: Yarışma 23 Haziran Saat 19:00'da RWAZONE Discord sunucumuzda etkinlik olarak başlayacak ve otomatik olarak sunucumuzda olan tüm nitro üyelerimize bildirim gidecek.

 

 

Nitro üyesi olmayan kişiler seyirci olarak katılabilecek. Sunucuya katıldıktan sonra Yarışma Kayıt kanalına kullanıcı adınızı yazmayı unutmayın. Seyirciler joker hakkı kullanan yarışmacıya yardımda bulunabilecek.

 

Bu yarışma, RWAZONE'da yetişkin oyunlarına olan bilginizi test etme ve aynı zamanda değerli RCoin'ler kazanma fırsatı sunacak. Yarışmamızın, siz değerli oyuncularımıza heyecan verici ve eğlenceli anlar yaşatmasını umuyoruz. Hazır olun, bilginizi sınamanın ve RCoin kazanmanın zamanı geldi!

 

Yarışma, etkinlik sonrasında "Kim RCoin İster?" adı altında RWAZONE web sitemizde sürekli erişilebilir bir web tabanlı oyun olarak yer alacak. Artık, RWA oyunları bölümünde bu yarışmayı dilediğiniz zaman oynayabileceksiniz. Bu yüzden şimdilik bir kez canlı olarak gerçekleşecek.

 

Sevgilerle, RWAZONE Ekibi

×