Türkçe Lider İnteraktif Hikaye ve Oyun Platformu

Ücretsiz olarak üye ol, üyeliğini iptal etmek istersen istediğin zaman iptal et.

RWAZONE oyun dünyasına girmeye hazır mısınız? Üye olmak ya da hesabınıza tekrar ulaşmak için tek yapmanız gereken e-posta adresinizi girmek.

Arabanı sür soğuk Aralıkta
Toplu satın alım yapabilmen için bir alışveriş sepeti yaptık.
Sepetin
Bildirimleri Kapat

UYARI

Bu Website Yetişkinlere Yönelik İçerikler Barındırabilir

Olası İçerikler:

• Az Sıklıkta Çıplaklık veya Cinsel İçerik
  • Sadece Yetişkinlere Özel Cinsel İçerik
  • Sık Çıplaklık veya Cinsel İçerik

Sitemiz, yetişkin içerikli oyunlar da barındırmaktadır. T.C.K 226. maddesi gereğince bazı oyunlara 18 yaşından küçüklerin erişimi yasaktır. Oyunlardaki tüm cinsel eylemler rızaya dayalıdır ve tüm karakterler 18 yaş üzerindedir.

Devam etmek istiyorsanız lütfen yaşınızı doğrulayın.

Bu websiteyi kullanabilmek için gereken yasal sınırlar altındasınız. Sayfadan çıkış yapılacak.

SBOT Genel Tartışma Konusu

SBOT oyununun genel tartışma konusudur. Eğer söz konusu olan tartışma içeriğinizin kendi başına konu oluşturmaya yeterli olmadığını düşünüyorsanız bu konu üzerinden tartışabilirsiniz.

Yorumlar

oyun güzeldi eğlendim açıkçası oynanır tek meiyi o oenin karşısında sikmek isterdim onun dışında güzel

Baba oyun çok karışık günlerdir oynuyorum ama konusu güzel emek veriyorsun devamında ne olacak dedirtiyor yapımcı devam sürümünü de çıkarmış onu da oynamak isterim bir sürü save dosyası oldu hangisinde nasıl ilerliyor acaba diye ama güzel tavsiye ederim her sahnesi ayrı bi mevzu bir de bazı diyaloglar bayıyor aynı sahneleri gördüğüm için oraları atla diyebilirsiniz ekstrem bi sahne olmuyor güzel sardı yani rcoin basılır

ben sevdim hikayesi iyi eglenceli alınabilir oyun sıkılmadan oynarsınız

zamanda geri gitme olayı cok iyi olmus bu olayı sevdim gidiyorum tekrar sevişiyorum sdafsdafsdfa

Bence oynamaya deymez sürekli aynı şeyler

@ozguranil eğer aynı seçimler ya da yanlış seçimler yapıyorsan oyun sürekli aynı döngüde dönüyor farklı seçimler yap oyunda bir çok son var

Denenri mi ?

Yenur

Yorum Sayısı: 8 | 1-10 Gösteriliyor