UYARI
Bu Website Yetişkinlere Yönelik İçerikler Barındırabilir
Olası İçerikler:
- Az Sıklıkta Çıplaklık veya Cinsel İçerik
- Sadece Yetişkinlere Özel Cinsel İçerik
- Sık Çıplaklık veya Cinsel İçerik
Sitemiz, yetişkin içerikli oyunlar da barındırmaktadır. T.C.K 226. maddesi gereğince bazı oyunlara 18 yaşından küçüklerin erişimi yasaktır. Oyunlardaki tüm cinsel eylemler rızaya dayalıdır ve tüm karakterler 18 yaş üzerindedir.
Devam etmek istiyorsanız lütfen yaşınızı doğrulayın.
Site için tavsiye
Merhabalar. Site içerisindeki oyunların thumbnaillerinde versionları yazmakta fakat bu oyunların durumu hakkında tam bilgi veremiyor malesef. Mesela Sezon-sezon ilerleyen oyunlarda version kısmında sezonlar yazılıyor. Ben mesela sezon 2 olarak gördüğüm bir oyunu indirdim ve oynadım her iki sezonun aynı oyun içerisinde olduğunu düşünüp. Fakat sezon 1'in farklı oyun olduğunu öğrendim. Hikayeyi kaçırmış oldum bu can sıkıcı. Bu yüzden oyunların versiyon kısmında oyunun geliştirilmesinin bitip bitmediğini Devam ediyor, Final yaptı, Terk edildi gibi net etiketlenmesini ve bunların kategori kısmına da eklenmesini öneriyorum. Sezonları ayrı oyunlar halinde olan oyunların da özellikle belirtilmesi ve hem bu oyunların hem de bir oyunun devam oyunu olan hikaye açısından bağlı fakat farklı oyunun açıklama kısımlarında bağlantılı olduğu oyuna geçiş linki yerleştirilebilir. Bu özelliklerin kullanıcı deneyimini iyileştireceğine inanıyorum. Saygılar
Yorumlar
Oyunların içeriklerini gösteren etiketler tekrar gelmeli.
Oyunların içeriklerini gösteren içerikler kesinlikle geri gelmeli ne oynadığımızı bilmemiz gerekiyor.
Admin çok güzel işler çıkarıyorsunuz hakkınızı yememek lazım hakkınız ödenemez ama oyunların devam ediyor yada tamamlandı etiketiyle sunulması daima daha iyidir çünkü final vermiş oyunları insanlar dahançok oynamak istiyor o yüzden sizden ricam final yada tamamlandı etiketi getirirseniz çok iyi olur
bu siteyi çok severek kullanıyordum bir süre uzak kalmıştım şimdi bakıyorum oyunlar ya erken erişim yada erişilebilir yazıyor hangi oyun bitmiş devam ediyor anlayamıyorum eskiden bu belliydi neden bu değiştirildi indirmek istediğim oyunun bitip bitmediğini görmek güzel olurdu onun dışında genel olarak her şey çok güzel emeği geçen herkese teşekkür ederim.
kesinlikle final vermiş oyunlarında listeleneceği bir alan olmalı hala devam eden oyunların arasından final vermiş oyunları bulmak aşırı can sıkıcı umarım bi şeyler yaparsınız
Bence de yapılmalı oyun filtre yerine bir oyunu yazdığım da 1,2 ve 3 bölüm çıkıyor, tabi herkes en yeni çıkanı oynamak ister çünkü bende dahil 1 2 de olan olaylar 3 de olur diye indiririz ama film gibi farklı farklı bölümlerde farklı olaylar oluyor. bunun için de bir uyarı konulmalı oyunun eski bölümlerini oynamadıysanız oynamanız gerekiyor her bölümde farklı olay oluyor gibi bir uyarı olabilir.
birde şu oyunların windows 11 24H2 Hatası düzeltilmesi gerekiyo istedigimiz oyunu oynayamıyoruz maalesef yardımcı olursanız sevinirim
Oyunlarin mega dışında paylaşılması ve etiketlerin detaylandırılması cok daha iyi olur bu haliyle seçilmiyor oyunlar hepsinde ayni etiket var uzun aciklamalar yerine belki iceriklerdende bahsedilebilir bilmiyorum artik kolay gelsin admin
Coinleri item satış gibi sitelerde satışa koyabilirsiniz
kesinlikle, oyunların versiyonlarının paylaşılmasının yerine döküman haline bir oyunun sayfasına girildiğine son guncelleme tarihi olacak şekilde tarih tarih belirtilmeli ve kişiler ona göre indirmede bulunmalı. daha önce oynadığımız oyuna güncelleme geldiğine yeni güncelleme mi yoksa eski bir güncelleme mi oluğunu anlayamıyoruz.