UYARI
Bu Website Yetişkinlere Yönelik İçerikler Barındırabilir
Olası İçerikler:
- Az Sıklıkta Çıplaklık veya Cinsel İçerik
- Sadece Yetişkinlere Özel Cinsel İçerik
- Sık Çıplaklık veya Cinsel İçerik
Sitemiz, yetişkin içerikli oyunlar da barındırmaktadır. T.C.K 226. maddesi gereğince bazı oyunlara 18 yaşından küçüklerin erişimi yasaktır. Oyunlardaki tüm cinsel eylemler rızaya dayalıdır ve tüm karakterler 18 yaş üzerindedir.
Devam etmek istiyorsanız lütfen yaşınızı doğrulayın.
Strong Desire Genel Tartışma Konusu
Strong Desire oyununun genel tartışma konusudur. Eğer söz konusu olan tartışma içeriğinizin kendi başına konu oluşturmaya yeterli olmadığını düşünüyorsanız bu konu üzerinden tartışabilirsiniz.
Yorumlar
Bak şimdi o yapımcı var ya onu da açık ilişki değil ayağına aldatmayı meşrulaştırmasına da seçim oyununda bize seçim yaptırmamasını da hepsinin ta **** Ulan yapımcı, karşılaşmayalım seninle. Açık ilişkiyi evir çevir harem yap, fantazi de opsiyonel değil zorunlu olsun, nişanlıyı da o tipte resmettin mi oh, gelsin harem fantazisi. Sokayım kafana developer kardeşim
Oyun karakteri işleyisi gayet guzel ancak kayit dosyalari artık çoğu oyunda çalışmıyor. Önceki sürümden kayit almistim guncel sürüme atiyorum hata veriyor neredeyse her oyunda ve oyunlarin ger guncellemesinde ayni oyunu tekrar tekrar oynuyorum . Eternumu 4 kez Diki 6 kez bastan oynamak zorunda kaldim (mobilden oynuyorum) yokmu bunun çözümü