UYARI
Bu Website Yetişkinlere Yönelik İçerikler Barındırabilir
Olası İçerikler:
- Az Sıklıkta Çıplaklık veya Cinsel İçerik
- Sadece Yetişkinlere Özel Cinsel İçerik
- Sık Çıplaklık veya Cinsel İçerik
Sitemiz, yetişkin içerikli oyunlar da barındırmaktadır. T.C.K 226. maddesi gereğince bazı oyunlara 18 yaşından küçüklerin erişimi yasaktır. Oyunlardaki tüm cinsel eylemler rızaya dayalıdır ve tüm karakterler 18 yaş üzerindedir.
Devam etmek istiyorsanız lütfen yaşınızı doğrulayın.
Symphony of the Serpent Genel Tartışma Konusu
Symphony of the Serpent oyununun genel tartışma konusudur. Eğer söz konusu olan tartışma içeriğinizin kendi başına konu oluşturmaya yeterli olmadığını düşünüyorsanız bu konu üzerinden tartışabilirsiniz.
Yorumlar
exe de virüs var
Soyunma odası yanındaki çöp kutusu telefonda yangın söndürücünün altına götürülemiyor maalesef. Yardımcı olur musunuz?
@Samet Kutuyu sürüklemek yerine hafifçe "iteleyerek" ilerletmeyi dene. Eğer telefonda oynuyorsan sürükleme yerine küçük itmeler daha etkili olabiliyor. Telefonda oynuyorsan ekran hassasiyetine göre çift parmak veya tek parmakla kontrollü hareket ettirmeyi dene. Ayrıca, oyun ayarlarından grafiği düşürmek, çöp kutusunun takılmasını engelleyebilir. Ekran görüntüsünü Discord ya da Telegram grubumuza katılarak paylaşabilir ve daha kolay yardım edinebilirsin. Sosyal medya linklerimiz site alt kısmında yer alıyor.
@canoza Oyunda virüs veya zararlı yazılım yoktur. Antivirüslerin uyarı vermesi, false positive yani yanlış alarmdır. Bu, çeviriler ve dosyalar paketlendiği için antivirüsün içeriğe erişememesinden kaynaklanır. Gönül rahatlığıyla oynayabilirsin.
Arkadaşlar oyundaki tenis maçında çöp kutusunu sadece tek bir yönde hareket ettirebiliyorum. Telefonda oynuyorum çözümü nedir?
Yüzde 6 dan sonra güncelleme gelcek diyor hikayede yeni güncelleme çeviri ne zaman gelir
@Hako Samet'e verdiğim cevaba bak. Hala aynı sorunu yaşıyorsan ekran görüntüsünü Discord ya da Telegram grubumuza katılarak paylaşabilir ve daha kolay yardım edinebilirsin. Sosyal medya linklerimiz site alt kısmında yer alıyor.
@alonewolf89 kaldığın yerin ekran görüntüsünü Discord ya da Telegram grubumuza katılarak paylaşabilir ve daha kolay yardım edinebilirsin. Sosyal medya linklerimiz site alt kısmında yer alıyor.
oyun yüklersem yeni sürümde tekrardan mı yükleme yapmam gerekiyor yoksa otomatik güncelleme vs. var mı ?
Oyun 20 saat değil