UYARI
Bu Website Yetişkinlere Yönelik İçerikler Barındırabilir
Olası İçerikler:
- Az Sıklıkta Çıplaklık veya Cinsel İçerik
- Sadece Yetişkinlere Özel Cinsel İçerik
- Sık Çıplaklık veya Cinsel İçerik
Sitemiz, yetişkin içerikli oyunlar da barındırmaktadır. T.C.K 226. maddesi gereğince bazı oyunlara 18 yaşından küçüklerin erişimi yasaktır. Oyunlardaki tüm cinsel eylemler rızaya dayalıdır ve tüm karakterler 18 yaş üzerindedir.
Devam etmek istiyorsanız lütfen yaşınızı doğrulayın.
Symphony of the Serpent Genel Tartışma Konusu
Symphony of the Serpent oyununun genel tartışma konusudur. Eğer söz konusu olan tartışma içeriğinizin kendi başına konu oluşturmaya yeterli olmadığını düşünüyorsanız bu konu üzerinden tartışabilirsiniz.
Yorumlar
Arkadaşlar tenis maçı için stadyuma gittiğimde çöp kutusunu sadece tek bir yöne hareket ettirebilyorum. Her şeyi denedim. Oyunu güncelleyip hatayı düzeltir misiniz ? (Android için)
oyun kleo ve miller ailesi ile yemek yedikten sonra bitiyor mu yoksa devam mı ediyor onu anlamadım ?
@imbativel Evet, hikâye büyük ölçüde orada bitiyor, ama çok ufak bir devam olabilir. Eğer yemek sonrası ekstra bir sahne/açık dünyada event, mini oyun vs... çıkmadıysa da, büyük ihtimalle oyun orada sonlanmıştır. Gelecek sürümde devamı gelecek.
teşekkür ederim @reslu
@Hako https://youtu.be/hq6Z0c7M2Io?si=X0LwMbEIwjXFFVSX&t=215 Dediğin yer burası olmalı; zaten o çöpü tek yöne götürüp, sonra sola geçip sağa doğru itip alevlendirmen lazım. Hâlâ olmazsa Telegram’a (Bize ulaş kısmında bağlantısı var) katıl; video al orayı google drive'a yükle paylaş, düzeltme yapılır.
Oyunu satın aldım ama hala sepete ekle diyor Yardım Lütfen
Oyunu satın aldım ama hala sepete ekle diyor Yardım Lütfen
@theosman sayfayı yenile ya da siteden çık gir yap hala gözükmüyorsa üstte yer alan destek kısmına yaz yada Telegram’a (Bize ulaş kısmında bağlantısı var) katıl orada sorunu bildir.
Oyunun çok az bir kısmını oynamamıza olanak sağlıyor %18 olduğunda hikaye bitti uyarısı aldım tüm yan görevleri de yapmaya çalıştım. Oyun harika, mekanik olarak önceki 2 oyunun üzerine koymuşlar ama grafikler aynı gibi. Bu tarz oyunları çok seviyorum aynı yapımcının diğer oyunlarını oynadım benzer tarzda oyun önerisi olursa çok mutlu olurum. birde oyunun tam sürümü ne zaman çıkar ve çıktığı zaman mevcut saveden devam edebilir miyiz? (nickimi troll olsun diye koymuştum yorum yapabileceğimi düşünmemiştim değişmeyi bulamadım sorunsa özür dilerim)
@simonghost yeniden yükleme yapman gerekiyor